Verzekerd van de laagste woonlasten!

Een gezond en comfortabel huis tegen de laagste woonlasten

U wilt graag comfortabel en gezond wonen tegen de laagste maandlasten. Dat kan gegarandeerd met een E-TRIAS keurmerk op uw (toekomstige) woning. Wij analyseren samen met de architect of bouwer uw woningontwerp en laten in een rapport zien met welke bouwkundige en installatietechnische ingrepen de woning het best gebouwd kan worden. Met 'het best' bedoelen we dat u woont tegen de laagste woonlasten en met het meest optimale comfort. Door onze nauwkeurige analyse en kwaliteitscontroles tijdens de bouw krijgt u een woning die gegarandeerd gezond, comfortabel en energiezuinig is. Met 'gegarandeerd' bedoelen we een certificaat met een verzekerde garantie op woonlasten. Via een handige app heeft u continu inzicht in uw energieverbruik. Vraag er naar bij uw aannemer. 

Gezondheid en Comfort
Het comfort en de gezondheid van u en uw gezin zijn de grote winnaars bij het beter bouwen en isoleren. Warme voorwerpen condenseren niet en krijgen daarom geen schimmels. En schimmels maken uw woning ongezond. Bovendien stralen warme voorwerpen een aangename warmte uit. Nooit meer een koude vloer of wanden of daken. Geen tochtende kozijnen, ramen of deuren. Kortom, hoe beter geïsoleerd en luchtdichter uw woning is hoe gezonder en comfortabeler het voor u is.

Energie
De energiekosten bepalen in toenemende mate de woonlasten. Het is daarom zeer belangrijk uw woning goed te isoleren zodat u minder energie verbruikt. Wij berekenen van elke mogelijke investering het rendement en de terugverdientijd. De werkelijke verbuikstkosten voor energie in uw woning kunt u 24/7 online inzien. Naast energiebesparende maatregelen zijn er investeringen die u moet doen zodat uw woning gezond en comfortabel blijft.

Woonlasten
Recent onderzoek in opdracht van BPD toont aan dat een lage energierekening (93%) en gegarandeerde besparing (73%) de belangrijkste drijfveren voor woonconsumenten zijn om energiebesparende maatregelen te nemen. De hoogte van de woonlasten hangt af van de gebruikte materialen, van het energieverbruik en van de lokale en wettelijke lasten. Al deze lasten zijn in de E-TRIAS analyse meegenomen en gerelateerd aan uw specifieke woonsituatie. In de woonlastenberekening zijn ook de rente en aflossing meegenomen. Wilt u meer informatie? Die kunt u hier aanvragen.